Referencer

Asger Sørensen

Jeg begyndte fornylig at træne og jeg havde ikke rigtig nogen viden om hvordan man griber sådan noget an. Så jeg henvendte mig til Getfit som forslog at jeg prøvede deres pakker ’Get Going 2.0’. Det hjalp mig en hel del med at fokusere min træning og kost, med et program der var tilpasset mit ambitionsniveau og den tid jeg havde til rådighed.

Jeg har gennem forløbet fået massere af øvelser, nye øvelser, pointers til forebyggelse af skader m.m. Det har været enormt motiverende og lærerigt! Og så hjælper det jo også at man virkelig kan se og mærke resultater!

- Asger Sørensen

 

Frederik Poppelvig

Min måned i helvede som endte med en enorm selvtillid

Jeg besluttede mig at jeg ville gøre noget ved de overflødige kilo den løse hud. Derfor henvendte jeg mig til GetFit, som med glæde ville køre mig igennem en måneds trænings helvede med ’GetFit Intense’.

Jeg har igennem hele mit liv har dyrket sport på semi højt niveau, og tidligere har haft en god portions erfaring med frivægts træning, så grundformen var på plads alt. Forløbet blev skudt i gang med en tur i centeret, for at få øvet alle øvelserne igennem, så alt blev udført korrekt samt hvor meget vægt der skulle på i de forskellige øvelser.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg syntes det så en anelse uoverskueligt ud at skulle træne næsten hver dag i en hel måned, men allerede på 2-3 dagen, begyndte denne uoverskuelige overbevisning at falde, og det blev næsten en fornøjelse, lige at hoppe en tur i centeret hver dag inden arbejde. Hertil skal det siges at Anders var en kæmpe støtte, og fik det til at lyde som en rigtig dejlig ting at træne! Hvilket resulterede i at jeg smed 6 kg, alt i mens at jeg forøgede min fedtfrie masse med godt 2 kg.

 

- Frederik Poppelvig